top of page

Ontharen met IPL / DPL


De IPL / DPL ISIS 2+ van Skin Perfect onderscheidt zich ten opzichte van de normale IPL apparatuur.


Elk ipl-apparaat kan de haar follicle vernietigen. Daardoor ontstaat een semi-permanente ontharing.

De IPL / DPL ISIS 2+ vernietigt ook de haar follicle maar schroeit tevens de voedingsaanvoer van de follicle dicht (de papilla). Hierdoor ontstaat de zo fel begeerde definitieve ontharing.


Tevens wordt door middel van de speciaal geïntegreerde dieptekoeling van de behandelkop koude in de huid geschoten tijdens de flits. Daardoor ervaart de cliënt nagenoeg geen pijnsensatie meer.


Na de behandeling blijft de huid nog lange tijd koel met als voordeel geen nabehandeling meer nodig met een after cooling.


Lees verder

Huidverjonging

In behandelingen voor huidverbetering en volumevermindering is een enorme ontwikkeling gaande. Allerlei nieuwe methoden worden ontwikkeld met behulp van lasers, huidmassages en een combinatie van licht en koeling, allen met huidverstrakking of volumevermindering als doel. Sinds kort is er nu ook een behandelmethode met behulp van radiofrequentie.


Hierbij wordt gebruikt gemaakt van een gepatenteerde radiofrequentie uitstoot. Deze laat een goede overdracht plaatsvinden van elektrische energie naar thermische energie.


De radiofrequentie dringt door in de afgekoelde epidermis en diep in de dermis. Het verhoogt de temperatuur, versnelt de bloedsomloop in de huid en onderhuidse weefsels. Verstrakt en verwarmd het weefsel direct en stimuleert de opbouw van collageen eiwitten voor de langere termijn. Het effect is een strakke huid en het doen verdwijnen van rimpels.

Lees verder


Acne behandeling

Acne is een huidaandoening waar vrijwel iedereen in de puberteit last van krijgt. Maar ook volwassenen kunnen er nog last van hebben. Acne is een chronisch ontstekingsproces van het haarzakje-talgkliersysteem dat wordt beïnvloed door o.a. hormonale factoren. Meestal vind je acne in het gelaat, de hals en nek. Bij meer uitgebreide vormen zijn ook de borst, rug en schouders aangedaan.


Lees verder

bottom of page