top of page

Behandelingen IPL / RF

Als Skin Perfect bieden wij een variatie van behandelingen en producten aan. U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over onze behandelmethodes, aanbiedingen en andere opties.


Permanent ontharen / IPL

Definitief ontharen is een ideale techniek voor vrouwen die niet graag harsen of scheren, Maar ook voor vrouwen die last hebben van ingegroeide haartjes, rode talgbultjes, overbeharing of gênante haargroei.

Voor mannen is het een welkome oplossing wanneer ze te kampen hebben met overmatige haargroei op het lichaam, zoals de rug, de armen of billen.

Elk lichaamsdeel komt in aanmerking voor deze techniek.

Lees verder


Huidverjonging / RF

Huidverjonging staat vandaag de dag hoog op het verlanglijstje van elke vrouw. Een strakke huid zonder rimpels is het modebeeld van vandaag. Hierin wordt nog wel eens overdreven als we bijvoorbeeld kijken naar Amerika, daar is het gebruikelijk dat men al van jongs af aan een cosmetische ingreep laat doen. Gelukkig gaan we in onze maatschappij hier anders mee om. Desondanks is een strakke huid een veel voorkomend gespreksonderwerp.

Huidveroudering is helaas onvermijdelijk en onderdeel van het ouder worden. Het wordt veroorzaakt door een verminderde aanmaak van collageen en elastine. Deze twee huideigen stoffen zijn verantwoordelijk voor een vitale, jeugdige en vooral veerkrachtige huid. Hoewel crèmes en lotions behulpzaam kunnen zijn bij het verzorgen van de ouder wordende huid, is het effect hiervan voornamelijk optisch en tijdelijk van aard

Na het 30e levensjaar vindt er afbraak plaats van de bouwstenen in onze huid. Met als gevolg dat rimpels blijvend zichtbaar worden. Tegenwoordig is er veel aan deze rimpels te doen door middel van kleine behandelingen met een groot effect. Eén van deze behandelingen is electroporation. Met een gemiddelde behandelduur van 15 tot 30 minuten is het ideaal voor mensen die het niet fijn vinden om geïnjecteerd te worden.


Lees verder


Acne behandeling

Acne kan variëren van af en toe een paar puistjes tot een totale verspreiding van cysten en puisten die zelfs littekens kunnen achterlaten, in het gezicht of op de rug. Vooral ernstige hardnekkige acne kan verlies van eigenwaarde en veel psychologische nood veroorzaken. Acne kan leiden tot permanente littekens als het niet goed wordt behandeld of als behandeling helemaal achterwege blijft.


lees verder

bottom of page