top of page

Insluizen van Medik8 producten

Voor een nog beter resultaat van de RF behandelingen, sluizen wij huidverzorgende en huidherstellende producten in.


Wij werken met de producten van Medik8. Het voordeel van het insluizen met Medik8 producten is dat er een veel effectiever resultaat te behalen is. Wij kunnen b.v. insluizen met botox alternatieven, serums en vitamines. Daardoor verminderen rimpels, krijgt de huid een voller en steviger uiterlijk zonder het gebruik van injectables.


De producten van medik8 beloven het volgende:


  • Medik8 gebruikt alleen bewezen formules, en formules waar de huid beter van wordt.
  • Medik8 producten zijn speciaal gemaakt voor mensen met een gevoelige huid zonder dat de werking van het product hierdoor minder wordt.
  • Ondanks de hoge investeringen in grondstoffen, kwaliteit en onderzoeken zal Medik8 altijd competitief zijn met de prijs
  • Medik8 wordt alleen verkocht aan dermatologen, cosmetische chirurgen, huidverzorgingspecialisten, medische klinieken, gekwalificeerde huidverzorgingsalons en huidspecialisten.
  • Medik8 investeert een vast percentage aan jaarlijks onderzoek in nieuwe technologieën.


Medik8 bestaat uit de volgende lijn:


Reinigingserie

Medik8 reinigers zijn allround en geschikt voor elk huidtype. Ze zijn 100% zeep en parabenen vrij zodat irritatie niet mogelijk is. De producten bevatten tevens geen SLES of parfum. Uw huid is uw visite kaartje dus gaat Medik8 er zorgvuldig mee om.


Prevent serie ( serums )

Deze revolutionaire anti - oxidanten formule voorkomt dat vrije radicalen schade aan de huid collageen en aan de elastine matrix kunnen geven. Het is een must voor elk anti aging product.

Medik8 anti-oxidanten hebben de laatste innovaties inclusief gepatenteerde formules die wetenschappelijk bewezen zijn. Zo is de stabiele vitamine C in het serum 4x sterker dan elk ander product met vitamine C. Uw huid krijgt een betere elasticiteit en tevens wordt de textuur verbeterd waardoor rimpels verminderd worden.


Correct serie met retinol ( serums )

Retinol formule tegen huidveroudering. De vitamine A stimuleert de cellulaire vernieuwing en de aanmaak van collageen en elastine vezels. De zeer hoog betrouwbare formule herstelt de schade en vervaagt rimpels en kraaienpootjes op de huid. Bevat tevens ook metaline voor hyperpigmentatie en telomere extenders tegen roodheid van de huid. Retinol correct producten werken tegen het ouder worden van de huid.

Botox alternatief

De Pretox serie is het injectievrije alternatief voor botox om rimpels en kraaienpootjes tegen te gaan. Er zijn geen sterker bewezen alternatieven dan de pretox serie. Pretox producten zijn er voor 4 verschillende gezichtsgebieden.


foto voor en na de behandelingen

bottom of page