top of page

Over ons:

Met een Zuid Europese achtergrond ben ik altijd bezig geweest met ongewenste haargroei. Zoals de meeste vrouwen denk je dat je de enige bent met dit probleem, maar al gauw blijkt dat het een veel voorkomend probleem is onafhankelijk van huidskleur of huidtype.


Helaas heb ik aan den lijve meegemaakt welke verschrikkelijke apparaten uitgevonden zijn om van ongewenste haargroei af te komen. Van naalden met stroom tot lasers met gel, allemaal erg pijnlijk. Om over harsen maar niet te spreken.


De niet pijnlijke alternatieven zoals scheren, ontharingscrèmes kennen weer geheel andere irritaties.

Toen mijn dochter hetzelfde probleem kreeg ontstond bij mij de gedachte om haar te besparen wat ik zelf had meegemaakt.


In mijn zoektocht ben ik uiteindelijk bij een Nederlandse fabrikant terechtgekomen, waar mijn dochter haar eerste pijnloze behandeling kreeg met goede resultaten. Met mijn eigen ervaringen in het achterhoofd ontstond bij mij een passie om het zelf te gaan doen om daarmee een vooral betaalbare en bijna pijnloze oplossing te realiseren voor al diegene die ook kampen met ongewenste haargroei.


Door niet te kiezen voor een dure locatie en daarbij behorende salon, heb ik het mogelijk gemaakt om permanent of definitief ontharen voor iedereen toegankelijk te maken.   

Mijn behandelmethode is voor zowel vrouwen als mannen.

Hoe werken wij:


Allereerst vind er altijd een vrijblijvend intake gesprek in onze salon in Rockanje plaats. In dit gesprek kunt u aangeven welke behandeling u wilt en wat uw verwachtingen daarvan zijn. Vervolgens wordt bepaald of deze behandeling voor u geschikt is en wat u kunt verwachten.


Kunnen wij aan uw eisen voldoen dan wordt er een individueel behandelplan opgesteld.


Hopelijk vindt u voldoende informatie op deze site en mogen wij u snel verwelkomen.

bottom of page