top of page

Dermarollers

Dermaroller

DermarollerDe Medik8 Titanium Dermaroller maakt gebruik van een techniek die ‘Skin Needling’ (met naalden door de huid prikken) of ‘Collagen Induction Therapy’ (collageenstimulerende therapie) wordt genoemd.

Terwijl de Dermaroller over uw huid rolt, maken talloze uiterst dunne micronaaldjes microscopisch kleine gaatjes in het huidoppervlak.


Door op deze manier openingen in de huid te creëren, kunnen huidproducten veel beter in de huid doordringen en dus efficiënter werken, waardoor de huid er jonger, lichter en gezonder uit gaat zien. U kunt bij ons een speciale needling behandeling ondergaan .


De behandeling bestaat uit:


Intensieve reiniging, massage, de needling-behandeling met de Dermaroller en een speciaal masker op basis van hyaluronzuur.

Na deze ervaring kunt u thuis deze skinneedling-behandeling wekelijks herhalen met uw eigen Dermaroller. De Dermaroller is bij ons verkrijgbaar.


De Dermaroller is geschikt voor alle huidtypen:

  • Kan pijnloos thuis worden gebruikt
  • Veroorzaakt geen schade aan de huid
  • Leidt niet tot gevoeligheid van de huid voor UV-licht.
  • Geen risico op blijvende huidverkleuring.
  • Kan worden toegepast op dunne huid die eerder chemische peelings en laserbehandelingen heeft ondergaan.
  • Kan worden toegepast op gezicht, hals, decolleté en andere lichaamsdelen die behandeling nodig hebben.
  • Verbetert iontoforese- en sonoforese-behandelingen.
  • Geen of een zeer korte genezingsperiode.
  • Eenvoudig en veilig in het gebruik.

Angelina Jolie verslaafd aan de dermaroller


Angelina Jolie is verslaafd aan microneedling.

Is het je weleens opgevallen dat als je je gezicht masseert, dat je dan een frisse kleur krijgt? Vast wel! Angelina Jolie gaat nog een stapje verder, om haar huidje jong te houden, behandelt ze haar gezicht geregeld met een dermaroller. Een dermaroller is een klein apparaatje dat honderden scherpe naalden bevat. Als daarmee over je huid wordt gerolt, worden er honderden kleine gaatjes in de huid gemaakt. Omdat je huid de schade wil herstellen, wordt er extra collageen en elastine aangemaakt. Na de behandeling lijkt je huid jonger, zachter én frisser. Deze behandeling wordt ook microneedling genoemd. Het wordt ook gebruikt om acné-littekens, overpigmentatie, een verouderde huid en zwangerschapsstrepen te behandelen.

 Microneedling

De fijne micronaaldjes van chirurgisch staal penetreren de huid zonder grote beschadigingen te geven. Wel ontstaan er microscopisch kleine kanaaltjes in de huid. De huid gaat dit herstellen door nieuw weefsel aan te maken. De celvernieuwing wordt gestimuleerd en de huid maakt meer collageen en elastine aan. Het resultaat is een steviger huid met minder rimpels. Gelijktijdig wordt het serum/ huidverzorging/verbeterings product exact daar ingesluisd waar het optimaal zijn werk kan doen. En, dat maar liefst 200x meer dan wanneer deze gewoon op de huid wordt aangebracht.


Terug naar producten

bottom of page