top of page

Huidverjonging met radiofrequentie

Huidveroudering

Veroudering is in de genen vastgelegd en dus individueel bepaald. Maar ook omgevingsfactoren spelen een belangrijke rol in het verouderings-proces. Met name de huid wordt meer dan andere organen blootgesteld aan factoren uit de omgeving. De meest schadelijke invloed voor een versnelde veroudering is de chronische belasting met UV-straling, afkomstig van zonlicht. Andere factoren die het verouderingsproces van de huid versnellen zijn nicotinegebruik, zwaartekracht en klimatologische omstandigheden.

Radiofrequentie betekent dat elektrische en magnetische golven kort worden uitgezonden. Een verkorte vorm van hoogfrequente wisselstroom, met wisselende elektrische en magnetische golven. Is de AC minder dan 1000 keer per seconde dit noemen wij laagfrequent elektrische stroom, verander je dit naar meer dan 10.000 keer per seconde dan noemen wij het hoog frequentie elektrische stroom. Aangeduid als RF.

Wat is het werkingsprincipe van RF therapie machine?

Er wordt voor verschillende huidtypes, gebruik gemaakt van een gepatenteerde radiofrequentie uitstoot. Deze laat een goede overdracht plaatsvinden van elektrische energie naar thermische energie. De energie dringt door in de afgekoelde epidermis en dringt diep in dermis. Verhoogt de temperatuur, versnelt de bloedsomloop in de huid en onderhuidse weefsels, verstrakt en verwarmd weefsel direct, stimuleert de opbouw van collageen eiwitten voor de langere termijn, het effect is een strakke huid en het doen verdwijnen van rimpels.

Elk huidtype en huidskleur kan behandeld worden en laat geen littekens of verbrande huid en/of rode zwellingen achter na de behandeling. Er zijn geen verdovingen nodig en na elke behandeling is er zichtbaar resultaat. Voor een langdurig resultaat zijn er meerder behandelingen nodig. Het effect geldt voor de duur van een periode van 3-6 maanden al naar gelang de gekozen behandeling.

Onze RF machine wordt erkend door de huidige medische wereld en geld als beste niet operatieve therapie-methode voor het verwijderen van rimpels en het verjongen /verstrakken en liften van de huid met de kortste behandeltijd en de langst bewezen werking.


bottom of page