top of page

Perfect Age

De Perfect Age Control & Repair Cream , die door dokter Robert Schoemacher en zijn team van Soprodal Laboratories gedurende drie jaar is ontwikkeld, heeft niet alleen sterk helende eigenschappen, maar ook een uitgesproken anti-aging effect op de huid. Dat maakt hem interessant voor een veel bredere groep mensen dan alleen zijn eigen patiënten, die na een operatie graag minimale littekens zien.

Perfect Age CONTROL & REPAIR CREAM

Perfect Age Control & Repair Crème is een super multi-vitamine crème, die de water huishouding reguleert via een tijd-gestuurd systeem. Het is een sterk hydraterende crème die door het gebruik van Ectoine de vernieuwing van de huid ondersteunt en handhaaft. Het helpt tegen het ontstaan van nieuwe rimpels en heeft een positief effect op bestaande rimpels. Omdat het de functie van de reparatie enzymen verbetert werkt de crème ook als ‘’anti aging. De ‘Perfect Age crème is gebaseerd op een bijzondere technologie om de toelating van Foliumzuur en vitamine B12 in de huid te optimaliseren en het gebrek aan co-factoren voor de reparatie enzymen te herstellen. De belangrijkste ingrediënten zijn Foliumzuur en Provitamine B5. Perfect Age crème bevat geen parabenen of geen kunstmatige kleuren. De crème bevat een natuurlijke zonfilter SPF 4 in de vorm van jojoba olie.

Perfect Age CONTROL & REPAIR EYE CREAM

Tegelijkertijd is met de Controle & Repair crème ook een oog crème op markt gebracht, De Control & Repair Eye cream. Deze lichte crème bevat polypeptiden en is in het bijzonder ontwikkeld voor de huid rond te ogen. Bovendien is naast de polypeptiden ook het ECR complex toegevoegd om de huid te verbeteren en repareren.


bottom of page