top of page

Hallo en welkom!


Hier vindt u alle informatie over onze behandelingen voor permanent ontharen op basis van IPL / SHR (Super Hair Removal) en huidverjonging en rimpelbehandeling met behulp van Radiofrequentie (RF).

IPL wordt door veel salons aangeboden ten behoeve van definitieve ontharing. Toch zijn er verschillen. De IPL / SHR apparatuur waar wij mee werken onderscheidt zich, omdat onze IPL de aanvoer van voedingsstoffen die via een adertje (papilla) kan dichtschroeien op basis van DPL, ofwel Deep Pulse Light. De combinatie van IPL / DPL zorgt er voor dat de haar zich niet kan herstellen en is op die plaats definitief verdwenen.

Dankzij de gepatendeerde behandelkop is onze behandeling ook nog eens minder pijnlijk ten opzichte van andere methodes waarbij bijvoorbeeld gel wordt gebruikt.

Onze huidverjongings methode vind plaats op basis van RF en heeft een versteviging van de huid tot gevolg. Dit wordt veroorzaakt door de verbeterde doorbloeding en dus afvoer van afvalstoffen en stimulatie van de stofwisseling in de vetcel.

Voor een nog beter resultaat van de RF behandelingen, gebruiken wij het insluizen van huidverzorgende en huidherstellende producten van Medik8. Wij kunnen b.v. insluizen met botox alternatieven, serums en vitamines. Daardoor verminderen rimpels, krijgt de huid een voller en steviger uiterlijk zonder het gebruik van injectables.

bottom of page