top of page

Huidverjonging

Huidveroudering is helaas een onvermijdelijk onderdeel van het ouder wordenen wordt veroorzaakt door een verminderde aanmaak van collageen en elastine, twee huideigen stoffen die verantwoordelijk zijn voor een vitale, jeugdige en vooral veerkrachtige huid. Hoewel crèmes en lotions behulpzaam kunnen zijn bij het verzorgen van de ouder wordende huid, is het effect hiervan voornamelijk optisch en tijdelijk van aard. En om nu direct het mes eraan te pas te laten komen is dan wel een ander uiterste!

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Dat is niet zo eenvoudig te zeggen. Gemiddeld is een kuur van 6 behandelingen voldoende, maar bij een zeer verouderde huid kan een langere kuur gewenst zijn voor optimaal resultaat. Bovendien is het herhalen van de kuur (zo'n 4 keer per jaar) gewenst.


Huidverbetering met IPL!

IPL leent zich uitstekend voor huidverbetering. Pijnloos en door af en toe terug te komen ook mooi resultaat.

De mogelijkheden zijn eindeloos. We hanteren prijzen die bijna voor iedereeen betaalbaar zijn en worden diverse behandelmethoden eigenlijk steeds meer toegankelijk. Hieronder vind u enkele voorbeelden

Wij echter werken met electroponeerbare Botox. Dit betekent: hetzelfde resultaat maar zonder injectie.

Couperose behandelingen

Couperose, oftewel rode vlekken in het gezicht, zijn eigenlijk kleine bloedvaatjes die door de huid te zien zijn. Deze oppervlakkig adertjes kunnen we als het ware dichtbranden met IPL, waardoor de rode gloed verdwijnt. Natuurlijk is de behandeling pijnloos, en kan het best 5 tot 6 keer herhaald worden.

Pigmentvlekken

Pigmentvlekken behandeling met IPLPigmentvlekken verwijderen omdat u dat mooier vind is mogelijk met IPL. Maar sommige pigmentvlekken zijn kwaadaardig, en dan zullen wij u verwijzen naar de huisarts.

Niet alle pigmentvlekken zijn te verwijderen. We vragen u dan eigenlijk ook gewoon om langs te komen voor advies of contact op te nemen voor vragen. We helpen u graag verder, dus kunnen we altijd een proefstukje proberen of overleggen over de mogelijkheden. Meestal heeft u 5 behandelingen nodig, met tussenposen van 3 weken.

Kom gewoon eens langs, dan vertellen wij u alles!

bottom of page